Home

Home

Pretties is ontstaan vanuit onze passie voor de natuurlijke nagel.

 

Anschel van der Schoor is al ruim 35 jaar bevlogen bezig met het vak van nagel styliste waarvan 23 jaar fulltime. Ze is ook al 27 jaar medisch pedicure.

 

Jaarlijks volgt zij verschillende trainingen binnen en buiten de EU, om bij te blijven met de hedendaagse technieken en producten.

 

Haar passie voor de natuurlijke nagel alsmede haar enorme kennis, speciaal op het gebied van anatomie en pathologie deelt zij graag met al haar collega’s in de Benelux en daarbuiten. Naast de trainingen die ze regelmatig verzorgd in haar eigen trainingsruimte wordt Anschel veelvuldig ingehuurd door importeurs en groothandels om haar trainingen op locatie te geven. Daarnaast heeft Anschel aan de voet gestaan van de lessen en het lesmateriaal van gerenoveerde merken zoals IBX en Loveness.

 

Voor het volgen van onze opleidingen is geen voorkennis vereist. Onze opleidingen bevatten een gedeelte theorie en een groot gedeelte praktijk die kunnen bestaan uit verschillende modules.  

 

We streven, samen met jou, naar perfectie en een zo natuurlijk mogelijk product.

 

Tijdens het praktijk opleidingsprogramma werken we met kleine groepjes van maximaal 4 cursisten, dit om iedereen een persoonlijke en kwalitatieve begeleiding te garanderen.  

Voor uitsluitend theoretische lessen hebben we ruimte voor 8 tot 12 deelnemers.                

 

Met gelakte groet,

Anschel van der Schoor

The Nail-Tech